The Escape Box


Kontakt
De senaste veckorna har byggnader i stora städer runtom i världen förstörts. Dagen innan varje attack har stora aluminiumboxar skickats till säkerhetstjänsten i landet. Enligt galningen som ligger bakom dåden kommer nästa katastrof ske i Stockholm, såvida era team av specialagenter inte kan förhindra det. Boxarna är apterade, och en klocka på 60 minuter börjar räkna ned. Har ni vad som krävs för att desarmera bomberna i tid och rädda Stockholm?
1
BOKA ERT SPEL

Boka ert nästa teambuilding-event genom att kontakta oss via formuläret nedan. The Escape Box spelas i lag om 4-6 personer, upp till 100 personer kan spela samtidigt!

2
VI KOMMER TILL ER

Spelledare anländer till era lokaler 15 minuter innan spelstart. Vi är snabba in och ut. Allt vi behöver från er är en lokal som rymmer alla deltagare, samt bord och stolar.

3
ANTA UTMANINGEN

Utmaningen startar när alla lag på en given signal öppnar sina boxar. Nu följer en kamp mot klockan och framförallt mot de andra teamen! Endast ett lag kan vinna!

4
SEGRA

För att klara av uppdraget krävs samarbete och kommunikation. Tänk utanför boxen och håll huvudet kallt. Har ni vad som krävs?
Kontakt

Teambuilding 2.0


Priser (ex moms):
10-20 personer – 400:-/person
20-50 personer – 350:-/person
50+ personer – 300:-/person
9,5/10 rekommenderar detta!


The Escape Box är byggt efter samma principer som våra populära rum: ett storydrivet uppdrag där kommunikation och samarbete är helt avgörande. Spelet är konstruerat specifikt för teambuilding och uppgifterna kräver många olika kompetenser. Det är oftast det lag med mest blandade personligheter och förmågor som lyckas bäst! Väljer ni att boka The Escape Box så kommer vi till era lokaler. Vill ni hellre komma till oss går det naturligtvis också bra att köra teambuilding med våra populära Escape Rooms eller vårt nya utomhusspel - The Da Vinci Quest!

Kontakt

Escape Stories

VASAGATAN 27 Stockholm

  • 08 - 121 555 60
  • info@escapestories.com
  • Måndag-Fredag: 12:00 - 22:00
  • Lördag-Söndag: 09:00 - 22:00