The Da Vinci Quest


BOKA NU

  • - Spelas: Utomhus
  • - Speltid: 90 Minuter
  • - Startplats: Escape Stories

Ordens stormästare, Henric de la Sauveur, har blivit mördad!

Orden har sedan århundraden haft ett viktigt uppdrag: att vakta och hemlighålla en enorm skatt som använts för att rätta orättvisor och skapa välstånd över hela världen. De har ständigt förföljts av en sekt vars mål är att tillintetgöra orden och själva ta makt över skatten. Med stormästarens identitet avslöjad verkar de vara närmre sitt mål än någonsin.

Av säkerhetsskäl är det endast stormästaren som känner till var skatten bevaras, men i händelse av dödsfall finns det en reservplan. All information om skatten finns lagrad på ett USB-minne som är förseglat inuti en kryptex med ett sex bokstäver långt kodord. Bokstäverna är kodade och spridda över Stockholm, det enda som finns att utgå från är en flaska med ett kryptiskt meddelande.

Som medlemmar av denna uråldriga orden är det nu er uppgift att hitta kodordet och öppna kryptexen, men tiden är knapp! Sekten som mördade stormästaren lägger nu all sin energi på att själva få tag på USB-minnet. Vem kan ni lita på, och vem hinner först med att öppna kryptexen?

The Da Vinci Quest är vårt första utomhusspel! Uppbyggt på samma sätt som våra populära Escape Rooms kräver det samarbete, kommunikation och logiskt tänkande. Men istället för att söka igenom ett rum har ni hela Stockholms innerstad som spelplan! Varmt välkomna till Escape Stories!

Boka för fler än 3 teams? Kontakt


Välj antal spelare (2-6 personer)
Your slot is reserved for the next three minutes. Please complete your booking.
Total Price
-sek
Total Players
-

*nödvändig info

*nödvändig info

*nödvändig info

*nödvändig info