Teambuilding 2.0


Kontakt
Har ert team vad som krävs för att prestera under press? Alla våra spel är byggda med teambuilding i tanken före allt annat. Kommunikation och samarbete är helt avgörande för att klara av uppdragen i tid. Utmaningarna kräver många olika kompetenser och det är oftast det lag med mest blandade personligheter och förmågor som lyckas bäst! Boka våra berömda Escape Rooms på Vasagatan 27, testa på vårt spel ”Outdoors Da Vinci Quest” som tar plats utomhus i centrala Stockholm, eller varför inte utmana er själva med vårt portabla spel ”The Escape Box” som vi kommer med till era lokaler, Läs mer nedan!
1
BOKA ERT SPEL

Boka er nästa utmaning genom att kontakta oss via formuläret nedan. The Escape Box spelas i lag om 4-6 personer, upp till 100 personer kan spela samtidigt!

2
VI KOMMER TILL ER

Spelledare anländer till era lokaler 15 minuter innan spelstart. Vi är snabba in och ut. Allt vi behöver från er är en lokal som rymmer alla deltagare, samt bord och stolar.

3
ANTA UTMANINGEN

Utmaningen startar när alla lag på en given signal öppnar sina boxar. Nu följer en kamp mot klockan och framförallt mot de andra teamen! Endast ett lag kan vinna!

4
SEGRA

För att klara av uppdraget krävs samarbete och kommunikation. Tänk utanför boxen och håll huvudet kallt. Har ni vad som krävs?The Escape Box


Priser:
Kontakta oss för en offert! (Minimidebitering 4 000:-)

Spelet är till stor del på engelska.
9,5/10 rekommenderar detta!


De senaste veckorna har byggnader i stora städer runtom i världen förstörts. Dagen innan varje attack har stora aluminiumboxar skickats till säkerhetstjänsten i landet. Enligt galningen som ligger bakom dåden kommer nästa katastrof ske i Stockholm, såvida era team av specialagenter inte kan förhindra det. Boxarna är apterade, och en klocka på 60 minuter börjar räkna ned. Har ni vad som krävs för att desarmera bomberna i tid och rädda Stockholm? Boka vår Escape Box så kommer vi och håller ett Escape Stories event i era lokaler!

Kontakt

Kontakt

Escape Stories

VASAGATAN 27 Stockholm

  • 08 - 121 555 60
  • info@escapestories.com
  • Måndag-Fredag: 12:00 - 22:00
  • Lördag-Söndag: 09:00 - 22:00
OBS! För tillfället är vi endast bemannade under bokade spel