The Last Manuscript


BOKA NU

  • - Genomsnittlig Rymningstid: 55 Minuter
  • - Rekordtid: 24:14 Minuter
  • - Rekordhållare: Random Encounter

Videomeddelandet skickades till er mitt i natten…

Sedan århundraden tillbaka har Sekten funnits i skuggorna, verkat i hemlighet och styrt världen med inflytande, pengar och blod. De modiga människor som genom åren upptäckt och försökt exponera Sekten har fått betala dyrt för sina misstag.

En Stockholmsbaserad författare tillbringade åratal med att samla bevis och hålla sitt arbete hemligt. Med hjälp av en god vän till er var han nära sitt mål; att sammanställa och publicera bevis tillräckliga för att fälla hela Sekten, men han insåg i sista stund att de var honom på spåren. Innan han flydde gömde författaren manuskriptet med allt samlat bevismaterial i sin lägenhet på Vasagatan 27. Alla spår efter honom slutar där.

Er vän hamnade i något större än han kunde hantera när han själv började undersöka Sekten. De hittade honom kort efter de oskadliggjort författaren, och hans sista ord finns i ett videomeddelande han lyckades skicka iväg till er innan de bröt sig in. Nu är det upp till er att se till att de inte dog förgäves.

Ert uppdrag är att hitta manuskriptet och föra ut det ur lägenheten så bevismaterialet kan publiceras. Er vän lyckades övertyga en granne till författaren att släppa in er i huset, men tiden är knapp! Ni måste vara ute innan Sekten anländer, och den här lägenheten döljer många hemligheter…

The Last Manuscript innehåller precis de element man vill ha i ett Escape Room: överraskningar, gåtor och spänning till sista sekund! Varmt välkomna till Escape Stories!

Trailer

Välj antal spelare (2-6 personer)
Your slot is reserved for the next three minutes. Please complete your booking.
Total Price
-sek
Total Players
-
Minimipris per rum: 780:-

*nödvändig info

*nödvändig info

*nödvändig info

*nödvändig info