The Break In  • Våra tre rum håller samma svårighetsgrad.
  • Rekommenderat antal spelare: 2-6 personer


Handling:
För rätt köpare är den här informationen värd miljoner...

När en av de mäktigaste personerna i den undre världen kontaktar en för ett uppdrag – då lyssnar man. Detta kan vara det alla drömmer om, ett sista jobb för att sedan kunna dra sig tillbaka och leva i överflöd. Ni blev utvalda för att ni är de bästa på det ni gör, nu är det dags att bevisa det.

Private Esori Bank är en av de mest välbevakade bankerna i Skandinavien. Endast de viktigaste statshemligheterna förvaras här, övervakade av beväpnade vakter, komplicerade datasystem och rörelseaktiverade larm. Er uppgift är att infiltrera banken, slå ut säkerhetssystemen och hitta den klassificerade informationen.

Ni är inte ensamma på detta jobb. Utöver ert team har två andra nyckelpersoner rekryterats. Den förste av dem är en banktjänsteman vid namn Alex. Han kommer kunna ge oss tillgång till bankens säkerhetssystem och han har även kartlagt vakternas patrulleringsrutt. Ni är garanterade 60 minuters tid av ostört arbete, slösa inte bort dem. Flyktbilen körs av person nummer två, en kompetent hacker och en av de skarpaste hjärnor Sveriges undre värld kan erbjuda. Medan ni jobbar från insidan jobbar denna person med att hacka övervakningskameror och annat för att hjälpa er på bästa sätt.

Det är ni som kommer behöva göra grovjobbet, men det är också ni som kommer att bli rikligt belönade med pengar och ära... Om ni lyckas.

The Break In är ett Escape Room med högt tempo från början till slut! Samla ett gäng som alltid drömt om att råna en bank och testa er stresstålighet och logiska tänkande. Varmt välkomna till Escape Stories!

Trailer

Välj antal spelare (2-6 personer)
Your slot is reserved for the next three minutes. Please complete your booking.
Total Price
-sek
Total Players
-
Minimipris per rum: 780:-

*nödvändig info

*nödvändig info

*nödvändig info

*nödvändig info